Aarts, keurslager

Nieuws

Keurslagerij Aarts bekroond met een STER

Keurslagerij Aarts heeft tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk een STER toegewezen gekregen.

Slager met Ster wordt je niet zo maar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om toe te treden tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het Hart van Holland in Nijkerk verzamelden zich de 69 finalisten uit Nederland, waaronder Keurslagerij Aarts. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. 

Beoordeling

Deelname aan Slager met Ster betekent dat de hele slagerij doorgelicht is en verder bestaat de deelname uit verschillende ronden en onderdelen met de nadruk op digitaal ondernemerschap. In de voorronde is Keurslager Aarts door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team Retail-deskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht. Het eindoordeel van de jury luidde: 

Mooie, sfeervolle en overzichtelijke winkel met een goed gevulde toonbank

Oordeel zelf

Wilt U weten wat Keurslager Aarts zo bijzonder maakt of wilt U meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over.

 

Topkwaliteit apparatuur

 

Rational SelfCooking Center

Bijzonder blij zijn wij met onze nieuwe oven, dit is niet zomaar een oven, maar op dit moment de top onder de ovens.Kortom een oven waar menig topkok zijn vingers bij zou aflikken. Hij heeft o.a. extreem veel sensoren waarbij hij er zelft voor zorgd dan onze produckten altijd hetzelfde eindresultaat hebben

Winterhalter vaatwasser

Voor het schoonste resultaat gebruiken we natuurlijk de beste vaatwasser.

 

Hendi gas BBQ

plaat of rooster 50*60 cm
Onmisbaar bij een geslaagde barbecue.

Aarts, keurslager

De Haar 34
5324DB Ammerzoden
073-5991246

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Mobiel: 06-23806563