Aarts, keurslager

Al 100 jaar een familiebedrijf met vakmanschap!

Keurslagerij Aarts is een moderne zaak die al ruim 100 jaar een geschiedenis kent in het Gelderse dorp Ammerzoden en daardoor voor vele van haar inwoners een begrip!

In onze keurslagerij zorgt een toegewijd en enthousiast team ervoor dat U dagelijks een keuze kunt maken uit ons topkwaliteit vlees. Of het nu gaat om dat heerlijke stukje vlees, een lekkere salade of een kant en klare maaltijd, bij het maken van onze producten staan ambacht, kwaliteit, hygiëne en vers voorop. Alleen dan kunnen we een topproduct garanderen.

Het begon toen ...

Opa Antonius Aarts en zijn echtgenote Petronella Wolfs in 1915 een slagerij opende aan de Haarstraat. In het handelsregister van de Kamer van Koophandel wordt de oprichting als volgt vastgelegd: “Slagersbedrijf en Handel in Vleesch en Vleeschwaren en al hetgeen daartoe in den ruimste zin des woords behoort”

Vanaf 1942 gaat het bedrijf verder onder de naam: Gebroeders Aarts en maken de broers Antoon, Bertus en Jan (zonen van Antonius  en Petronella)  deel uit van deze V.O.F. Het bedrijf telt dan drie winkels in het dorpje Ammerzoden. Van enige vorm van concurrentie is geen sprake, er wordt samengewerkt. Bij Bertus wordt het gekochte vee geslacht en in onderdelen vervoert naar de winkels van Jan en Antoon.

Het is 1952 als deze VOF ontbonden wordt. Bertus gaat samen met zijn vrouw Corrie van Zuylen verder. Naast de slagerij runt het gezin ook nog een kruidenierswinkel.

Op 17 december 1968 overlijd Bertus onverwachts op 53 jarige leeftijd. Corrie blijft achter met haar zes kinderen waarvan de oudste zoon Anton dan 18 jaar is. Samen met zijn moeder runt hij verder het bedrijf tot april 1975 wanneer zij het officieel aan hem overdraagt.

Anton en Paula bouwen het bedrijf verder uit tot een prachtige Keurslagerij aan de Voorstraat 8. Met de komst van het nieuwe winkelcentrum de Haar in 2002, besluiten zij met hun winkel te verhuizen. In 2007 slaat het noodlot toe. Paula overlijd in augustus na een lang en moedig gedragen ziekte. Twee maanden daarna wordt Anton, tijdens een teamuitje met zijn medewerkers, getroffen door een fataal hartinfarct. Na een noodgedwongen sluiting van enkele weken, besluit Jan (en enkele jaren later ook zijn vrouw Petra) als laatste beschikbare Aarts-telg de familietraditie van het slagersbedrijf voort te zetten. 

Na 10 jaar besluiten Jan en Petra het rustiger aan te gaan doen en verkopen de slagerij aan John van Woesik (de jongste broer van Paula)  en zijn vrouw Thea.

Sinds 2 april 2017 runnen zij met veel enthousiasme de slagerij! 

TOPKWALITEIT APPARATUUR

Rational SelfCooking Center

Bijzonder blij zijn wij met onze nieuwe oven, dit is niet zomaar een oven, maar op dit moment de top onder de ovens.Kortom een oven waar menig topkok zijn vingers bij zou aflikken. Hij heeft o.a. extreem veel sensoren waarbij hij er zelft voor zorgd dan onze produckten altijd hetzelfde eindresultaat hebben

Winterhalter vaatwasser

Voor het schoonste resultaat gebruiken we natuurlijk de beste vaatwasser.

 

Hendi gas BBQ

plaat of rooster 50*60 cm
Onmisbaar bij een geslaagde barbecue.

Aarts, keurslager

De Haar 34
5324DB Ammerzoden
073-5991246

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Mobiel: 06-23806563